Skip to main content

Coaching vragen naar betekenis

Coaching VragenNaarBetekenis helpt jou om betekenis en zin te halen naar datgene waar je wél invloed op hebt. Wanneer je persoonlijke omstandigheden veranderen, moet je soms noodgedwongen een andere weg bewandelen. Een scheiding, een ziekte, rouw of gewoon even twijfelend of je op dit moment in je leven de juiste weg aan het bewandelen bent. Vaak lukt het je prima om zelf en op eigen kracht je koers te bepalen. Soms heb je behoefte aan enige navigatie waarbij de coach je een stukje op weg helpt en jij overzicht en inzicht krijgt. In de coaching VragenNaarBetekenis sta je stil bij items, die voor jou van betekenis zijn. Wat wil ik écht, wat draagt bij aan mijn geluk, wie wil ik voor de ander zijn, waar heb ik wel invloed op? Voor de coaching gaan we, indien je dit wenst en het bij je past, letterlijk op weg. Samen wandelend op weg, brengt andere verbindingen en stofjes in je brein aan. Het geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Wanneer je antwoorden in zelf hebt gevonden en er uitzicht is ontstaan, kun je met meer vertrouwen en zin je pad bewandelen. Met VragenNaarBetekenis wandelen we een stukje mee op weg, naar waar jij het weet, kunt en doet. De weg van Grip, Groei & Geluk!

Neem contact op

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen met persoonlijke ontwikkeling

Wat anderen over ons zeggen

Voor Landgoed Rijckholt maken we al jaren gebruik van de kennis en mogelijkheden van Mensbeeld. Zowel in kleinere intervisie en supervisie groepjes, als in grotere groepen. Meerdaagse bijeenkomsten, maandelijkse bijeenkomsten en eenmalige sessies. Onze ervaring is dat collega's binnen een groepje extra verbinding voelen met elkaar en dit blijft ook na de bijeenkomsten zo en dat is bijzonder. In alle lagen van de organisatie is het waardevol en leerzaam. Je leert je collega's beter kennen en daarnaast vergaar je gerichte kennis op je eigen handelen, maar ook in combinatie met omgang van onbegrepen gedrag van onze bewoners.

Paulien Koenraadt, HR functionarisLandgoed Rijckholt

Voor Bergweide is spiritualiteit en zingeving van wezenlijk belang. Al jaren verzorgen ze trainingen, videoreflectie, begeleiden ze onze coaches en ondersteunen ze ons in de belevingsgerichte rapportage. Arie begrijpt dat belevingsgericht werken in alle lagen van de organisatie er toe doet: belevingsgericht zorgen, belevingsgericht leidinggeven, belevingsgericht managen en belevingsgericht besturen. Mensbeeld helpt ons om belevingsgericht werken vanuit zingeving en spiritualiteit, op een hoger level te tillen!

Monique Ekers, manager zorgBergweide

Een mooie manier om te ervaren waar iemand met dementie tegen aanloopt. Het laat je nadenken over wat dementie met iemand doet en hoe je hier als betrokkene het beste mee om kunt gaan. Ook de nabespreking is een waardevolle aanvulling op wat je meemaakt.

Heleen Visser, mantelzorg consulenteStichting Welzijn Alblasserdam

Maak kennis met onze opleidingen

Trainingen en advies

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Persoonlijke ontwikkeling

Benieuwd wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen?