Wie zijn wij?

Het team bestaat uit gedreven, kleurrijke en deskundige professionals. Onze activiteiten zijn gebaseerd op onze 5 ankers waardoor we mensen bewuster en sterker maken in contact en communicatie. 

De 5 Ankers: 

Duurzaam:        Leren op diep, intrinsiek niveau, een transitie voor een langere periode.

Zichtbaar:          In concreet waarneembaar gedrag, visualiseren van successen.

Voelbaar:          Leren met aandacht, gevoel en compassie mét heel de mens.

Bevraagbaar:  Reflectief leren beargumenteren en taal geven aan wat je doet.

Toetsbaar:         Kennis en kunde monitoren, zakelijk en professioneel.

De Rijckholt Academie

De Rijckholt Academie is opgericht door Arie Berkhof, eigenaar van Opleidingsbureau Mensbeeld en Kim Kustermans-Bakker, eigenaar van Landgoed Rijckholt. Op Landgoed Rijckholt wonen circa 40 ouderen. De Rijckholt Academie wil een inspirerend ervaringsveld zijn, waar je kennis kunt verrijken en een transitie naar meer zelfbewustzijn kunt ontwikkelen. 

De activiteiten door Mensbeeld kunnen hierdoor niet alleen op maat binnen de muren van uw organisatie of bedrijf plaatsvinden maar ook op het Landgoed worden aangeboden.  

Het is een p(k)rachtige plek waar mensen en teams zich kunnen ontplooien en stress kunnen reduceren.   Waar je nieuwe energie en kennis kunt opdoen door hoofd, hart en lijf met elkaar te verbinden. Op deze manier sluiten we goed aan bij de behoefte van organisaties, op zoek naar meer bewuste, gelukkige, productieve en gezonde werknemers. 

Want bewuste mensen, verbonden met zichzelf en de ander, zijn diep gedreven om bij te mogen dragen aan een mooiere wereld.


 


 


 Kaart
Opbellen
E-mail
Info