Actueel

Leren door het zien en beleven via Instaptheater. Herkenbare situaties worden uitvergroot, op speelse betrekken we medewerkers. Thema's rondom onbegrepen gedrag, dementie, zingeving, contact maken. Informeer naar de mogelijkheden. 

In februari 2018 ging de nieuwe jaartraining van start op de Rijckholt Academie. Doel is het anders kijken naar (onbegrepen) gedrag en de onderlinge communicatie en samenwerking versterken. Het is een interactieve training, met veel ruimte voor eigen inbreng, alles behalve saai! 

HUG ME AND (I WILL) TAKE CARE

Want écht contact komt vanuit het hart.

Kunstschilder Anne Roelofs ontwierp het logo.

Vormingsspel: een kit met 100 reflectiekaartjes over de zorg en jezelf. Het nodigt medewerkers, vrijwilligers en mantelzorg uit om na te denken over de vraag 'Wat is goede zorg?'. 


Kosten 35,- euro excl. verzendkosten  

De kosten vanwege uitval door stress bedragen bijna 1 miljard. Ruim 40% van de werkende Nederlanders ervaren meer werkstress dan in 2015. ArboNed becijferde de kosten van werkstress op 800 miljoen en dat zijn de kosten over alleen de eerste helft van 2016. 

Voorkom een burn out want stress is een sluipmoordenaar. Verhoog de vitaliteit en plezier op de werkvloer en in je dagelijks leven, verbeter de prestaties en een lager ziekteverzuim. Zorg voor een gezonder balans en informeer naar de mogelijkheden.   

De schaatsen liggen weer op zolder, het voorjaar staat voor de deur, nog even en we gaan weer massaal naar buiten. Er zijn mensen die dagen, weken en soms helemaal niet meer buiten komen. Buitenlucht is voor iedereen gezond. Lukt het om bewoners mee te laten genieten van de lente en zomerzon?

Met een gemiddelde waardering van 8,2 op de ZorgkaartNederland doet verpleeghuis Bergweide Heerlen het uitstekend. Vooral de warme zorg en persoonlijke aandacht is kenmerkend. Mensbeeld mag een bescheiden bijdrage leveren in de Belevingsgericht zorg via periodieke training en coaching. 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info